Welgedaan

De Voorkamer

Bekijk de gebeurtenissen waar we trots op zijn en die we Welgedaan noemen!

In 2022 hebben we het huisje voor bij de ingang van de camping mogen kopen. Het asbest is gesaneerd en het huisje is helemaal opgeknapt met hulp van onze schilder en timmerman. We zijn er apen trots op!!

 

In 2019 stonden we voor het eerst op de Landbouw dag in Alkmaar.

Kraam Welgelegen op Landbouw dag Alkmaar

Om 9.00 uur was de kraam klaar! Het was een geslaagde dag met veel belangstellende.

 

15 juni 2019 stonden we op de braderie in Graftdijk. 

Braderie Graftdijk 15 juni 2019

Braderie Graftdijk 15 juni 2019

 

Zondag 16 september 2018 deed Welgelegen mee met het Moooiste Landschaps Festival. Ruim 100 bezoekers kregen een rondleiding van Siemjan op onze tuinderij.

Moooiste Landschaps festival

Entree Welgelegen met Moooiste Landschaps festival

Rondleiding door de kassen van Welgelegen met Mooiste Landschaps Festival

Rondleiding door Siemjan

In juni 2017 stond Welgelegen op de Cultifair in de Rijp. Het was een leuke dag!!

Cultifair De Rijp

Op 2 april werd het toeristen seizoen 2017 geopend op Camping Tuinderij Welgelegen met de presentatie van de nieuwe kanoroutes in de Eilandspolder. Dit in bijzijn van de wethouders Dijkman en Nagengast.

opening seizoen

Opening seizoen

kanoroutes

Wethouder Pieter Dijkman in de kano

opening seizoen

Presentatie nieuwe kanoroutes

6 augustus 2016 was er feest voor alle Camping gasten van Welgelegen om het 50 jarig bestaan te vieren. We hadden een tijdschrift 50 jaar Welgelegen gemaakt, een boekje met veel foto’s en wat tekst. Het eerste exemplaar is overhandigd aan Theo en Nanda Siekman die bijna vanaf het eerste uur vaste bezoekers zijn van onze camping .Voor alle gasten was er een exemplaar van Het Tijdschrift 50 jaar Welgelegen!

Theo en Nanda ontvangen het eerste exemplaar

In 2016 bestond Camping Tuinderij Welgelegen 50 jaar! Dit was de aanleiding om in samenwerking met de Oudheidkundige Vereniging Het Schermer Eiland een boek te publiceren. Op 9 april 2016 werd het boek: Tuinderijen van toen… Welgelegen in de Eilandspolder gepresenteerd. Gre Wonder-van Petten en Annie Klaver-van Petten kregen het eerste exemplaar van het boek aangeboden door mede schrijver Fred Hoek. Cora Ney en Eric Berkhout hebben ook een bijdrage geleverd aan dit prachtige naslagwerk.

boek presentatie

Siemjan heeft het woord

boek presentatie

De overhandiging van het boek

boekpresentatie

De zussen Annie en Gre en Fred Hoek

Welgedaan in beeld en geluid

Welgedaan met evenementen

In de loop der jaren heeft Welgelegen heel wat bijzonders meegemaakt.

18 juli 2015 weer een leuke theater voorstelling van Talent in de Tent wederom onder regie van Rick Eckhardt.

Talent in de Tent 2015 De cast van Talent in de Tent 2015

3 augustus 2014 hadden we theatergroep Talent in de Tent met de voorstelling: Platte Thijs. Deze voorstelling was op locatie en is onder regie van Rik Eckhardt tot stand gekomen.

We hebben er met heel veel campinggasten van genoten.

Talent in de Tent 2014 Deel v.d. cast Talent in de Tent 2014

Op 2 juni ging we pullen kijken met Arjan Postma, u weet wel de boswachter in De Wereld Draait Door en van het programma Het zijn net mensen. Met tien gasten hebben we ruim twee uur gevaren en heeft Arjan ons heel veel verteld over de Eilandspolder, het was echt geweldig!

Hier een kleine foto impressie

Arjan Postma  DSC03470

Eilandspolder   P1180222

Meelmolensloot   Arjan Postma Ganzen   Scholekster

Foto’s gemaakt door Annelies Schreuder

 

En deze welgedaan evenementen uit de oude doos:

  • Op 23 juli 2011 heeft knutselclub Wonderkind een geweldige avond verzorgd: het Wonderbaarlijke Circus van Camping Welgelegen!
  • Open kano- en braderie middag (8 juni 2008) was ook zeer succesvol!

De foto’s hieronder geven een impressie van de zeer succesvol verlopen open kano-middag en mini braderie gehouden op Camping Tuinderij Welgelegen op zondag 8 juni. Meer dan 500 mensen hebben de moeite genomen dit evenement te bezoeken. Er waren ongeveer 20 kramen op het terrein. Ze werden allemaal druk bezocht en ook de spoedcursus kanovaren, verzorgd door leden van kanovereniging de Argonauten, had aan belangstelling niets te klagen. Er stonden ook nog twee luchtkussens waar de kinderen naar hartenlust in konden springen. Mede door het prachtige weer werd het een geweldige middag.

Ook werd er een mooie prijs verloot. Het winnende lotnummer werd uiteindelijk: 393. Het was een feestelijk moment voor de gelukkige winnaars. De prijs die ze kregen was samengesteld door het G.U.K (Grafter Uitbaters Komité).