Groentewinkeltje

Groentewinkel

Alle groenten die wij telen is onbespoten. Wij verkopen alles in ons Groentewinkeltje op de camping.

Ook telen we onbespoten eetbare en sierplanten. De violen en perkplanten kunt u direct uit de kas uitzoeken. Zo hebt u mooie, verse planten.

Het Groentewinkeltje en de kas zijn 7 dagen per week open van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Loop eens binnen!

Bloemen in de kas

Kas met perkplanten

Vrolijke perkplanten

In het vroege voorjaar beginnen we met de verkoop van onze onbespoten winterharde violen in allerlei kleuren. We verkopen verschillende soorten: zowel grootbloemig als mini. Begin april is er al perkgoed in bloei, dat zijn vindt weg naar de klant. Veel klanten gaan tevreden weg met onze kleurrijke planten.

Verse onbespoten groenten uit het Groentewinkeltje

De eerste kasbloemkool dient zich rond Koningsdag aan, waarna de nieuwe oogst van heerlijke aardappels volgt.

Bloemkool

De eerst bloemkool voor ons groentewinkeltje

Nieuwe aardappelen

Nieuwe aardappelen

En dan …. gedurende het seizoen zijn onze producten voor mooie prijzen te koop in ons winkeltje. Wilt u eens duurzaam en origineel koken? Kom langs op Camping Tuinderij Welgelegen!

Groenten van Welgelegen, je proeft het!

Alpaca Wol

Naast de verse onbespoten groenten, onze violen en perkplanten verkopen wij ook ruwe Alpaca wol in ons winkeltje op de camping. Deze wol komt van onze eigen Alpaca’s. We hebben Rico en Jumper, deze twee zijn donker bruin. Luka is licht bruin en we hebben de witte Alonso.  We verkopen de wol in papieren tasjes. In een tasje zit 150 gram Alpaca Wol. Uiteraard is het ook mogelijk om een hele vacht te kopen. Er is ook schapen wol te koop.

Alpaca Luka

Luka

Jumper