Contact en route

Welkom!

We zijn geopend van 1 april of met Pasen tot 1 oktober. Wilt u Camping Tuinderij Welgelegen bezoeken? Bekijk hier contact en route.

Contact en route

Camping Tuinderij Welgelegen dankt zijn naam aan het prachtige natuurgebied waar het deel van uitmaakt: “de Eilandspolder“. De rust en stilte van dit weidegebied is binnen een uurtje te bereiken vanuit de Randstad. U reist dan naar Graft in de gemeente Alkmaar, gelegen in het Land van Leeghwater (de gemeenten Beemster, Schermer en Graft-De Rijp). Op deze contact en route pagina laten we zien hoe u gemakkelijk kunt reizen.

Met de auto

Met de auto is Graft te bereiken via de weg Alkmaar-Purmerend (N244). Ter hoogte van West-Graftdijk ziet u de afslag Graft. Deze afslag slaat u in. Op een gegeven moment rijdt u over een bruggetje. Nadat u dit bruggetje hebt overgestoken, slaat u linksaf de Raadhuisstraat in. U ziet nu het 17e-eeuwse raadhuis van Graft op ongeveer 100 meter afstand. Voor het oude raadhuis gaat u rechtsaf en rijdt u Camping Tuinderij Welgelegen op.

Raadhuis

Het Raadhuis van Graft

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Camping Tuinderij Welgelegen goed te bereiken. Vanuit Alkmaar kunt u bus 123 richting de Rijp Wollandje nemen. Met de bus stopt u bij halte Graft, gemeentehuis. U bent dan al bijna op de camping. Komt u vanuit Amsterdam? Dan kunt u vanaf Amsterdam Centraal bus 301 richting De Rijp nemen. U stapt dan uit bij bushalte Wollandje. Dit is alleen aan te raden wanneer u reist met lichte bagage, want vanaf deze halte is Camping Tuinderij Welgelegen nog een kwartiertje lopen.

Met de fiets

Komt u naar Camping Tuinderij Welgelegen met de fiets? Houd dan fietsknooppunt 62 aan. De camping ligt hier vlakbij. Met deze fietsknooppunten kunt u de omgeving van Camping Tuinderij Welgelegen op een leuke manier verkennen met de fiets. Meer informatie? Bekijk onze pagina over fietsen.

Contactgegevens:

Raadhuisstraat 24a
1484 EN Graft
Tel.: 0299-673032
Email: mail@campingtuinderijwelgelegen.nl
Website: www.campingtuinderijwelgelegen.nl

Camping Tuinderij Welgelegen
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

GPS-coördinaten 52.562531, 4.832006