Stacaravanplaatsen

stacaravanplaatsen

Camping Tuinderij Welgelegen heeft voor u rustige vaste stacaravanplaatsen met een tuin en uw eigen bootplek, midden in een uniek waterrijk natuurgebied. Op 20 minuten rijden van Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Haarlem en Amsterdam.

Welgelegen is een al lang bestaand familie bedrijf en bestaat uit een camping en een groentekwekerij met volledig biologische bestrijding.

stacaravanplaatsen

Stacaravans aan het water

De camping is een halfjaar geopend. Dit maakt het voor ons mogelijk het onderhoud in de winter te plannen en zonder personeel te draaien. Hierdoor is het mogelijk een vriendelijk tarief aan te bieden.

Wij staan voor een zuiver recreatief bedrijf, voor (tijdelijke) woonruimte kunt u dus niet bij ons terecht.

Camping “Welgelegen” heeft 76 stacaravanplaatsen. Meer dan de helft van de plaatsen is direct aan het water gelegen en staan in verbinding met het waterrijke natuurgebied de “Eilandspolder”. Alle andere plaatsen op onze camping hebben ook recht op een bootplaats.

  • De grootte van de plaatsen varieert van 100 m² tot 150 m².
  • Alle plaatsen zijn voorzien van water, elektra, riolering en kabel televisie. Onder de knop Verhuur en Verkoop vindt u de te koop staande stacaravans.

stacaravanplaatsen

Stacaravans

stacaravanplaatsen

Stacaravans aan het water

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Onze insteek

Camping Tuinderij Welgelegen is een bedrijf wat vele jaren bestaat. Ons bedrijf is als tuinderij al zeer lang in de familie, de laatste 57 jaar als camping en tuinderij.
Van oudsher richten we ons op de aluminium stacaravan. Immers in de zomer is houtbouw of een huisje niet nodig om comfortabel te kunnen recreëren. Daarnaast is het onderhoud van aluminium stacaravans veel eenvoudiger en goedkoper. Ook het schoonmaken en houden van aluminium is snel en simpel met andere woorden: aluminium stacaravans zijn onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken.

Welgelegen is een half jaar geopend maar ook in de winter mag u overdag verblijven. Door de halfjaar openstelling is het voor ons mogelijk om zonder personeel te draaien en het onderhoud in de winter te plannen. Dit maakt een vriendelijk tarief mogelijk. Naast een eigen stacaravan en (de gratis) bootplek op Welgelegen in het mooiste natuurgebied van Noord- Holland blijft er eventueel ruimte over voor andere vakanties.

De halfjaar opening maakt het voor ons ook mogelijk het vol te houden om zeven dagen in de week in het seizoen voor u beschikbaar te zijn. In de winter geeft dit ons weer veel vrijheid terug. Naar de toekomst toe blijven we ons dus richten op de aluminium stacaravan, die ideaal is voor de zomer.

Neem contact met ons op
0299-673032
Heb je vragen?
Stuur ons een mailtje