Welgedaan

NPO1

Bekijk de gebeurtenissen waar we trots op zijn en die we Welgedaan noemen!

Welgedaan in beeld en geluid

Welgedaan met evenementen

In de loop der jaren heeft Welgelegen heel wat bijzonders meegemaakt.

18 juli 2015 weer een leuke theater voorstelling van Talent in de Tent wederom onder regie van Rick Eckhardt.

Talent in de Tent 2015 De cast van Talent in de Tent 2015

3 augustus 2014 hadden we theatergroep Talent in de Tent met de voorstelling: Platte Thijs. Deze voorstelling was op locatie en is onder regie van Rik Eckhardt tot stand gekomen.

We hebben er met heel veel campinggasten van genoten.

Talent in de Tent 2014 Deel v.d. cast Talent in de Tent 2014

Op 2 juni ging we pullen kijken met Arjan Postma, u weet wel de boswachter in De Wereld Draait Door en van het programma Het zijn net mensen. Met tien gasten hebben we ruim twee uur gevaren en heeft Arjan ons heel veel verteld over de Eilandspolder, het was echt geweldig!

Hier een kleine foto impressie

Arjan Postma  DSC03470

Eilandspolder   P1180222

Meelmolensloot   Arjan Postma Ganzen   Scholekster

Foto’s gemaakt door Annelies Schreuder

 

En deze welgedaan evenementen uit de oude doos:

  • Op 23 juli 2011 heeft knutselclub Wonderkind een geweldige avond verzorgd: het Wonderbaarlijke Circus van Camping Welgelegen!
  • Open kano- en braderie middag (8 juni 2008) was ook zeer succesvol!

De foto’s hieronder geven een impressie van de zeer succesvol verlopen open kano-middag en mini braderie gehouden op Camping Tuinderij Welgelegen op zondag 8 juni. Meer dan 500 mensen hebben de moeite genomen dit evenement te bezoeken. Er waren ongeveer 20 kramen op het terrein. Ze werden allemaal druk bezocht en ook de spoedcursus kanovaren, verzorgd door leden van kanovereniging de Argonauten, had aan belangstelling niets te klagen. Er stonden ook nog twee luchtkussens waar de kinderen naar hartenlust in konden springen. Mede door het prachtige weer werd het een geweldige middag.

Ook werd er een mooie prijs verloot. Het winnende lotnummer werd uiteindelijk: 393. Het was een feestelijk moment voor de gelukkige winnaars. De prijs die ze kregen was samengesteld door het G.U.K (Grafter Uitbaters Komité).